Upload video to used equipment listings

6 vinkkiä myyntivideoiden kuvaamiseen ja käytetyn kaluston tehokkaaseen myyntiin verkossa

0

Parhaita käytäntöjä raskaan kaluston myyjille

Kyllä, käytettyjen traktorien, kaivinkoneiden, kuorma-autojen tai muun raskaan kaluston laittaminen myyntiin verkkoon on hyvin nopea prosessi nykypäivänä. Mainoksesi yksityiskohtien täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Ostajat näkevät ilmoituksesi markkinapaikalla lähes välittömästi.

Mutta älä ole liian nopea, äläkä jätä huomioimatta muutamaa yksinkertaista vinkkiä, joiden avulla voit myydä kalustosi vielä nopeammin. Olet lisännyt mainokseesi hyvät valokuvat, sopivan hinnan ja täydentänyt kaikki oleelliset lisätiedot. Mitä muuta sinun tulisi vielä tehdä?

Vaihtokoneilmoituksesi näkeminen verkossa on potentiaalisen ostajan ensimmäinen kosketus myymääsi kohteeseen. Ensivaikutelma voi helposti johtaa joko lisääntyneeseen kiinnostukseen ja yhteydenottoon tai vaihtoehtoisesti negatiiviseen mielikuvaan ja seuraavaan ilmoitukseen siirtymiseen. Tästä syystä videon lisääminen ilmoitukseen tulisikin olla aina tehtävälistalla, kun laitat myynti-ilmoitusta verkkoon.

Videolla Liebherr A904c pyöräkuormaaja joka on myynnissä Mascuksessa
Espanjassa yrityksellä Ecoglobal Machinery

Tilastojen perusteella video on nykyään eniten kulutettu mediasisältö

Forbesin mukaan video on verkossa eniten kulutettu ja vaikuttavin media. 79% tutkimukseen osallistuneista henkilöistä piti videomainoksia kaikista osuvimpina. Ylivoimainen enemmistö ilmoitti haluavansa oppia tuotteesta tai palvelusta katsomalla videoita (74%), eikä katselemalla kuvia (13%) tai lukemalla artikkelia (13%).

Lisäksi nykyisten rajoitusten aikana, jolloin tartuntoja pyritään hillitsemaan, tapaamisia karsimaan ja näin ollen asiakasvierailuja minimoidaan, koneiden ja laitteiden esittely videolla on entistä tärkeämpää ja vaivan arvoista.

Joten, kuinka saat luotua upeita videoita koneista myynti-ilmoitukseesi? Kuinka saat ostajat kiinnostumaan juuri sinun kohteesta ja lopettamaan vastaavien koneiden katsomisen?

Tässä on 6 vinkkiä, joiden avulla otat myytävästä kalustostasi näyttäviä videoita:

  1. Varmista hyvät kuvausolosuhteet: aurinkoinen päivä, tarvittava valaistus, kone on puhdas ja siisti, sinulla on tarpeeksi tilaa liikkua koneen ympäri
  2. Äänet päälle! Yritä löytää hiljainen aika videon kuvaamiseen, mutta laita moottori käyntiin, jotta ostajat voivat selvästi kuulla moottorin käyvän. Voit myös liittää mukaan puhetta, muutamia faktoja itse koneesta.
  3. On suositeltavaa kuvata vaaka-asennossa jotta saat kuvaan mahtumaan mahdollisimman paljon tietoa. Erityisesti suuremmat koneet mahtuvat paremmin vaaka-asennossa kuvattuun videoon kuin pystysuuntaiseen.
  4. Liikuta kameraa tai puhelintasi hitaasti kun kuvaat videota, jotta katsojalla on aikaa keskittyä koneen yksityiskohtiin. (Vältä heilumista ja liian nopeita käänteitä)
  5. Mieti videon pituutta: alle 1 minuutin video on liian lyhyt koneen esittelyyn, mutta ei ole myöskään tarpeellista tehdä yli 3 minuutin videoita. Liian pitkä video helposti joko ohitetaan tai sitä kelataan.
  6. Kattava esitys: kuvaa kaikista koneen eri kulmista unohtamatta ohjaamoa. Liitä tarvittavat yksityiskohdat, kuten moottori, lisälaitteet, renkaat jne. Käynnistä kone ja liikuttele sitä, mikäli sinulla on tarpeeksi tilaa, jotta ostaja voi nähdä kohteen toiminnassa.

Ota puhelin käteen ja kuvaa hienoja videoita myytävästä kalustostasi!

Tiesitkö että Mascuksen ilmoituksen syötössä voit nyt ladata videoita suoraan puhelimestasi tai tietokoneeltasi?

Vaihtoehtoisesti voit liittää linkin valmiiseen videoon joka löytyy YouTubesta tai muusta vastaavasta palvelusta.

Kokeile nyt!

Lataa video, kun lisäät ilmoituksen Mascukseen

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Kommentit on suljettu.