Klaus Meldgaard, General Manager at Meldgaard Handel in front of a Terex Finlay 693+

Menestystarina: Kuinka paikallinen jätehuoltoyritys myy laitteitaan maailmanlaajuisesti 

0

Koko raskaan kaluston myyminen on melko monimutkainen ja aikaa vievä tehtävä. Miten yritys voi tehdä tästä tehtävästä mahdollisimman vaivatonta? Seuraavassa tapaustutkimuksessa kuvataan, kuinka Mascus auttoi Meldgaard Handel A/S:tä, arvostettua tanskalaista jätehuoltoon keskittyvää yritystä, tavoittamaan maailmanlaajuisen yleisön tehokkaamman myyntiprosessin aikaansaamiseksi.

Runsas kalusto vaatii maailmanlaajuisen näkyvyyden

Meldgaard-konserniin kuuluva Meldgaard Handel A/S on Tanskassa tunnettu yritys, joka on erikoistunut jätteiden ja luonnonmateriaalien pilkkomiseen, murskaamiseen tai lajitteluun. Yli 30 vuotta markkinoilla toiminut yritys on myynyt purkujätteen ja -kierrätyksen laitteita sekä louhoslaitteita.

Heidän pihansa, lähellä Meldgaardia Tanskassa, on täynnä ensisijaisesti uusia mobiilimurskaimia, mobiiliseuloja, mobiilisilppureita, siirrettäviä pinoajia jne. He ovat myös Finlayn, Terex Ecotecin, Terex MDS:n, Backersin, Portafillin ja Rocksterin virallisia jälleenmyyjiä. Mascuksen myytävien yksiköiden luettelot koostuvat näiden kategorioiden käytetyistä koneista, mukaan lukien murskaimet, seulat, kiviaineslaitokset, jätesilppurit ja lajittelulaitteet ja paljon muuta. Näin runsaan konekannan ansiosta yritys tarvitsi laajaa näkyvyyttä kaikissa niissä maissa, joihin he halusivat myydä käytettyjä koneitaan.

Yhteistyön aloittaminen Mascuksen kanssa: Tie menestykseen

Tästä syystä vuonna 2010 Meldgaard Handel A/S valitsi Mascuksen listautumisalustakseen ja markkinointi kumppanikseen. Kokeeksi he listasivat muutamia koneita. Lähes välittömästi yritys alkoi saada pyyntöjä arvostetuilta yksityisiltä ostajilta ja muilta jälleenmyyjiltä, ​​ja päädyttiin myymään kalustoa sopivalla hintatasolla.

Ensimmäinen menestystekijä oli tehokas yhteistyö Mascuksen kanssa, joka auttoi yritystä edistämään nimeään ja brändiään, sanoi Klaus Meldgaard – General Manager ja lisäsi, että yritys on aina ”näyttävästi esillä”, kun asiakkaat etsivät tällaisia ​​käytettyjä laitteita.

”Yhteistyö Meldgaard Handel A/S:n ja Mascuksen välillä on ollut rakentavaa ja dynaamista. Mascus tarjoaa meille kaiken tarvittavan opastuksen sekä markkinointi- ja hallintaratkaisut varmistaaksemme, että myytävä kalustomme houkuttelee ostajia verkossa. Apua saa myös silloin, kun kysymme erilaisia ​​promootiomahdollisuuksia myynnin lisäämiseksi”, hän huomautti.

Mascuksen kautta myymme Tanskan ulkopuolisille ostajille

Toinen menestystekijä on Mascuksen mahdollistama globaali näkyvyys. Esimerkiksi vuonna 2023 Meldgaard Handel on jo myynyt Mascuksen kautta:

käytetty Pegson 1300 Maxtrak kartiomurskain,

käytetty Powerscreen 2100X seula,

käytetty Neuenhauser Targo 3000K silppuri,

käytetty Powerscreen 1400 Turbo Chieftain.

”Käytettyjä koneita myydään Mascuksen kautta Tanskan loppuasiakkaiden lisäksi myös Tanskan ulkopuolella. Voisin sanoa, että 75 prosenttia myydään vientiin, ja viimeiset 25 prosenttia myydään sitten Tanskassa”, hän sanoi.


Klaus Meldgaard, Meldgaard Handelin toimitusjohtaja kalustonsa vieressä

Vastaamme erilaisiin käytettyä kalustoa ostavien tarpeisiin

Yritys ylläpitää jatkuvasti laajaa valikoimaa erilaisia ​​käytettyjä laitteita pihallaan. Näitä koneita on käytetty 500 tunnista noin 20 000 tuntiin. Niin kauan kuin laitteet ovat toimivia, ne löytävät Mascuksen kautta aina kiinnostuneen asiakkaan. Klausin kokemuksen perusteella asiakkaat, jotka etsivät käytettyjä koneita Mascuksesta, etsivät molempia, sekä korkealaatuisia että edullisempia koneita, ja he kattavat molemmat ostajaryhmät.

Meldgaard Handel A/S mainostaa myös vaurioituneita koneita; voi olla vaurioitunut moottori, tulipalo tai vain kone, jossa on korjattavissa olevia teknisiä ongelmia. He jopa vastaanottavat pyyntöjä ostajilta, jotka ovat kiinnostuneita tekemään omat korjauksensa korjaamollaan.

Myynnin lisääminen joustavuudella ja lisäpalveluilla

Yhtiön tavoitteena vuodelle 2023 on saavuttaa entistä merkittävämpi markkinaosuus, ja heillä on jo nyt hyvä fiilis, että tämä tulee toteutumaan. Heidän pihalla olevien uusien koneiden yhteenlaskettu arvo on tällä hetkellä 10 miljoonaa euroa.

”Vuosi 2022 oli ennätys myynnin ja markkinaosuuden osalta myös Meldgaard Handelille. Näemme, että markkinaosuutemme kasvaa joka vuosi, ja tietysti olemme Meldgaard Handel A/S:ssä hyvin tietoisia siitä, mikä on asiakkaillemme tärkeää”, Meldgaard sanoi.

Heidän suunnitelmansa on pystyä toimittamaan välittömästi ostotarpeisiin. Yksi heidän strategioistaan ​​on usein tarjota vuokraratkaisuja, mukaan lukien ostovaihtoehto. Tällainen joustavuus auttaa monia asiakkaita Tanskassa.

Melgaard Handel on luottamuksensa ja ammattimaisen maineensa ansiosta ansainnut monia luettavia vientiasiakkaita, joille he ovat vuosien aikana myyneet useita yksiköitä. He haluavat aina tarjota apuaan laitteiden lastaamisessa, mikä voi joskus olla haastavaa, koska yksikkö saattaa olla hieman liian leveä tai korkea kuin alun perin uskottiin.

”Käytettyjen koneiden myynnin ominaisuudet ovat kaikkialla suurin piirtein samat. Minulle on erityisen tärkeää olla tarkka koneen tämänhetkisestä kunnosta, tarjota valokuvia ja videoita A:sta Ö:hön, kutsua ulkomaisia asiakkaita Meldgaardiin Tanskaan tarkastamaan tarjottu kone, ja mikä tärkeintä, ”ole rehellinen”, tee Älä yritä peittää vaurioita tai naarmuja jne., kerro mahdolliselle asiakkaalle koneen kunnosta sellaisena kuin se on”, Meldgaard sanoi.

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Kommentit on suljettu.