Mascuksesta löydät myös vuokrakoneet

0

Mascuksessa aukesi reilu vuosi sitten oma osionsa vuokrakoneille. Uusi osio on siinä mielessä poikkeuksellinen, että se ei toimi kansainvälisesti kuten muu sivusto. Vuokraus tapahtuu pääsääntöisesti kotimaassa, joten kansainvälinen tarjonta ei tässä hyödyttäisi mitään. Niinpä Mascus.fi sivuilta löydät vain Suomessa tarjolla olevat vuokrakoneet.

Vuokrakalustoa on monenlaista, mutta niin on usein tarpeitakin. Vuokratarve voi olla muutamia tunteja, viikkoja tai jopa kuukausia ja vuosia. Joskus vuokrakohde otetaan väliaikaisesti käyttöön hajonneen koneen tilalle. Silloin on tärkeää, että kone löytyy läheltä, siinä on tarvittavat varusteet ja se saadaan heti käyttöön. Toisinaan taas vuokrataan suurempi määrä kalustoa tietylle työmaalle useammaksi kuukaudeksi.

Uusi sivu on kerännyt lyhyessä ajassa mukavasti ilmoituksia ja mikä tärkeintä, myös kävijöitä ja yhteydenottoja. Tällä hetkellä sivuilta löytyy reilu 260 vuokrattavaa kohdetta. Näistä ilmoituksista noin puolet ovat trukkeja. Trukkeja löytyy myös usealta eri merkiltä, kuten Toyota, Hyundai, Nissan, BT ja Atlet. Osa trukeista on hinnoiteltu viikko-hinnoin ja osassa on kuukausihinta. Mikäli sinulla on tarvetta vuokratrukille, kannattaa laittaa viestiä suoraan yritykselle yhteydenottolomakkeen kautta.

Trukkien lisäksi vuokraus-sivulta löytyy suuri määrä kuljetuskalustoa, kuten kuorma-autoja, vetopöytäautoja ja pakettiautoja. Vuokrakalustoa sivujemme kautta tarjoavat muun muassa CharterWay, Volvo Truck Rental, WestMac ja OP-trucks.

Maanrakennuskoneita vuokrasivulta löytyy tällä hetkellä hieman yli 60 kappaletta, mm. Caterpillarilta ja Hitachilta. Tarjolla on kaivinkoneita ja kuormaajia, mutta myös henkilönostimia ja generaattoreita. Koska asiakkainamme on usein koneita maahatuovia yrityksiä, kannattaa tiedustelua laittaa myös siinä tapauksessa, että juuri oikeanlaista konetta et sivuilta löytänyt. Sellainen saattaa heillä kuitenkin olla tarjolla.

Markkinoi koneitasi Mascuksessa!

Onko teidän yrityksellänne vuokrattavia kohteita, jotka haluaisit näkyviin Mascuksen Vuokraus-sivulle? Mainostaminen on vaivatonta ja edullista. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin teemme tarjouksen ilmoitusmäärän mukaan.

email: tomi.keskinen@mascus.com
puh: 0400879190

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Jätä kommentti

Virheelliset kentät