Mascus julkaisi mobiilisovelluksen

0

Etsi raskasta kalustoa kätevämmin puhelimellasi missä vain, milloin vain!

Hyviä uutisia, uusi Mascus – Käytetyn kaluston appi on julkaistu. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iPhoneille, iPadeille ja Androidin puhelimille sekä pädeille. Lataa Mascus appi App Storesta tai Google Playstä ja pääset helposti käsiksi yli 400 000 raskaan kaluston myynti-ilmoitukseen. Sovelluksen avulla Mascus on aina helposti käden ulottuvilla.

Matkapuhelimista on tullut tärkeä osa elämäämme ja käytämme niitä löytääksemme ja ostaaksemme tarvitsemiamme tuotteita, oli sitten kyse junalipuista, hotellin varaamisesta tai auton vuokrauksesta. Raskaan kaluston markkinat eivät ole poikkeus. Itse asiassa yhä useampi käyttäjä vierailee Mascuksen sivuilla puhelimellaan. Vuonna 2018 mobiilikävijöiden määrä Mascuksessa ylitti tietokoneella vierailevien määrän. Olikin siis luonnollinen askel julkaista seuraavaksi mobiilisovellus, joka helpottaa Mascuksen käyttöä ollessasi liikkeellä.

Mascus App screenshoots 1
Search for used equipment and contact the seller

Sovelluksessamme on useita ominaisuuksia, joiden avulla vaihtokoneiden etsiminen on sujuvampaa ja helpompaa. Valitse kategoria (Kuljetuskalusto, Maatalous, Maarakennus, Metsäkoneet, Materiaalinkäsittely, Ympäristökoneet), tarkenna hakutuloksiasi ja saat listan halutuista kohteista.

Etsitkö esimerkiksi käytettyä Case IH traktoria, vuosimallia 2015 tai tuoreempi? Tarkentava hakumme antaa sinun tarkentaa tuloksia muun muassa kategorian, merkin, mallin, hinnan, vuosimallin ja sijainnin suhteen.

Ota yhteyttä myyjään suoraan puhelimellasi joko soittaen tai sähköpostitse

Kun olet löytänyt kiinnostavan kohteen, voit helposti ottaa yhteyttä myyjään painamalla soita nappia tai lähettämällä hänelle viestin suoraan sovelluksesta.

Haluatko viestejä, kun tietyn tyyppisiä koneita tulee myyntiin Mascukseen? Tallenna hakusi ja kytke päälle ilmoitukset, niin sovellus kertoo sinulle heti, kun hakuasi vastaava ilmoitus tulee Mascukseen. Hakutuloslistalla klikkaa yläosassa ”Tallenna haku”. Voit myöhemmin muokata tai poistaa tämän ”Tallennetut haut” välilehdeltä, joka löytyy sovelluksen alavalikosta.

Add to Favourites, Share a used equipment listing, create alerts to be notified

Jos Mascuksen sovellus on mielestäsi hyödyllinen, arvostamme mikäli arvostelet kyseisen sovelluksen sovelluskaupassa ja kerrot siitä myös kavereillesi. Mikäli sinulla on palautetta tai kritiikkiä sovelluksesta, myös tämä otetaan mielellään vastaan.

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Jätä kommentti

Virheelliset kentät