Mascus Price Indicator tool

Tutustu uutuuteen: Mascus Hinnoittelutyökalu

0

Uusi työkalu, joka auttaa sinua kalustosi hinnoittelussa.

Mascus on julkaissut uuden työkalun avuksi kaluston hinnoitteluun. Työkalu on kaikkien Mascus asiakkaiden käytettävissä.

Työkalu on käytettävissä täysin ilmaiseksi tämän vuoden loppuun saakka. Myös ensi vuoden alusta työkalua voi edelleen käyttää ilmaiseksi, mutta silloin voi tehdä vain rajatun määrän hinta-arvioita.

Pääset kokeilemaan työkalua kirjautumalla sisään Mascukseen ja klikkaamalla Oma Mascus painiketta. Listalta valitset kohdan ”Uusi hinnoittelutyökalu.

Mikä se on?

Koska miljoonia kohteita laitetaan myyntiin Mascukseen joka vuosi, olemme voineet kerätä hinnoittelu tietoja erilaisista käytetyistä koneista ja kulkuneuvoista. Tämän tiedon pohjalta olemme rakentaneet työkalun visualisoimaan tätä dataa perustuen:

  • Vuoteen
  • Mittarilukemaan
  • Merkkiin
  • Malliin
  • Sijaintiin
  • Lisävarusteisiin yms. spesifikaatioihin

Miten se auttaa sinua?

Tiedämme, että henkilökohtainen kokemuksesi ja tietämyksesi ovat luultavasti parhaita hinnoittelutyökalujasi, emmekä yritä korvata niitä. Mascus hinnoittelutyökalu yksinkertaisesti antaa sinulle pääsyn vanhoihin anonyymeihin hinnoittelutietoihin sekä Mascuksen live-hintoihin käyttäjäystävällisellä sovelluksella. Tätä voit käyttää yhtenä lisälähteenä tehdessäsi hinta-arviota vaihtokoneesta

Jos haluat tietää lisää työkalusta, tai sinulla on kysyttävää sen käytöstä, ole yhteydessä Mascus edustajaasi

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Jätä kommentti

Virheelliset kentät