VAK:sta Kässbohrerin virallinen jälleenmyyjä

VAK:sta Kässbohrerin virallinen jälleenmyyjä

0

VAK Oy ja saksalainen Kässbohrer ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka myötä VAK Oy on 28.1. alkaen valtuutettu Kässbohrer-jälleenmyyjä Suomessa.Samassa yhteydessä VAK Huoltopalvelut huoltokorjaamoista tulee Kässbohrerin virallisia huoltopisteitä.

Kässbohrer on yksi Euroopan johtavista raskaan kaluston kuljetusratkaisujen valmistajista. Sen laajan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. avolava-, lavetti-, kontti-, kippi-, säiliö-, pressukapelli- ja umpikoriperävaunut.

– Olemme todella iloisia alkavasta yhteistyöstä. Kässbohrerin tuotteet täydentävät erinomaisesti tarjontaamme. Yhteistyön myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla tuoteportfoliolla, kertoo VAK Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

– Olemme parhaillamme valmistelemassa myynnin käynnistämistä ja henkilökunnan koulutusta. Tulemme kertomaan projektin etenemisestä lähiaikoina lisää, sanoo Korhonen.

Myös Kässbohrerilla yhteistyö on otettu ilolla vastaan.

– Me Kässbohrerilla arvostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia ja olemme iloisia voidessamme aloittaa myyntiyhteistyön Suomen johtavan perävaunuvalmistajan VAK Oy:n kanssa. Kässbohrerin laaja tuotevalikoima täydentää VAK:n omaa, ensiluokkaista perävaunumallistoa. Uuden kumppanuutemme avulla tarjoamme myös parempaa ja nopeampaa palvelua suomalaisille asiakkaille, sanoo Kässbohrerin hallituksen jäsen Iffet Türken.

Kaikkiaan yli 125 vuoden historiansa aikana Kässbohrer on tullut tunnetuksi erityisesti laadukkaista tuotteistaan ja aikaansa edellä olevasta tuotekehityksestään. Tyytyväisiä Kässbohrer-asiakkaita on 55 eri maassa ja sen huoltoverkosto palvelee kaikkiaan 590 huoltopisteessä ympäri maailman.

Kässbohrer-tuotteiden myynnistä VAK:lla vastaa myyntijohtaja Matti Virtanen tiimeineen.

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajista. Suomessa yritys on eristettyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan liki 550 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihto oli 83 miljoonaa euroa. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on koko maan kattavat VAK-huoltopalvelupisteet seitsemällä paikkakunnalla. Pohjoismaista kasvua hakevaan yritykseen kuuluu myös Ruotsissa ja Norjassa toimivat myyntiyhtiöt VAK Sverige Ab ja VAK Norge AS.

Share on social media:
FacebookTwitterLinkedIn

Jätä kommentti

Virheelliset kentät